Een mediator zoeken via internet

Mediator-zoeken

Het heeft nu toch echt te lang geduurd bij mij en dat de maat vol is voor mij dat wist ik al. Toch is het hoog tijd geworden om het nu tot op de bodem uit te zoeken en te kijken naar de mogelijkheden die er zijn om het een keer op te lossen zonder dat het alleen maar erger wordt waar we niet op zitten te wachten. Toch is een mediator zoeken een stuk lastiger als dat ik het zelf had gedacht maar het werd wel hoog tijd voor mij zodat we het konden oplossen. Helaas is dat niet gelukt om het in me eentje op te lossen en nu werd het hoog tijd dat er een mediation bij zou komen die ons kon helpen. Nu dat mijn ex partner er aan mee wilt werken om samen met een mediation het wel op te lossen konden we zonder problemen een mediator zoeken en te kijken wat de mogelijkheden zijn om het op te lossen. Nu enkele weken later zijn we naar de mediation geweest om het op te lossen maar aangezien het niet wilt werken gaan we een andere mediator zoeken. In de hoop dat het goed zou werken voor ons om het op te lossen en gewoon weer verder kunnen met leven waren we op zoek om een mediation te vinden. Jammer genoeg duurt het wel iets langer als dat ik had gehoopt maar kan nu toch echt zeggen dat ik wel iets meer rust heb.e