Habraken het adres voor een industriële naaimachine

Habraken

Vanaf het moment dat wij over het bedrijf Habraken hadden gehoord, hebben wij al meerdere keren van hun diensten gebruik gemaakt. Zelf maken wij kleding

Habraken

en verkopen dit op de markt. Onze droom is om ooit een eigen winkel te kunnen beginnen in de stad, maar zover is het nog lang niet. Wij proberen eerst via de markt een klantenkring op te bouwen. Daarom waren wij bij dit bedrijf uitgekomen, omdat wij onze kleding helemaal zelf maken. Wij waren op zoek naar een industriële naaimachine. Hiermee kunnen wij met gemak de mooiste kleren maken. Een gewone machine die je thuis gebruikt, kan de stof niet aan.

 

Habraken heeft een zeer groot assortiment aan tweedehands machines

HabrakenMeerdere keren heb ik een poging gedaan, maar telkens brak de naald af. Daarom waren wij op zoek gegaan naar een zwaarder apparaat die wel onze kleding kon maken. Wij hebben een afspraak gemaakt bij Habraken om een bezoek te brengen aan de showroom. Op die manier konden wij zien welk apparaat het beste bij ons bedrijf zal passen. De vriendelijk medewerker heeft ons een rondleiding gegeven, langs het enorme aanbod aan machines. Hier verkopen zij tweedehands apparaten die allemaal eerst goed zijn nagekeken. Het is ook mogelijk om iemand langs te laten komen bij jouw bedrijf, als je problemen hebt met een machine. Ook voor onderhoud ben je hier aan het juiste adres.

Wij hebben inmiddels dit bedrijf aan verschillende andere bedrijven aanbevolen. Want als je op goed vertrouwen wilt afgaan, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Want hier staat de klant echt op de eerste plaats en de prijzen bijzonder laag.