Mijn uitzendbaan in Zaandam

Toen ik mij enkele jaren geleden in Zaandam vestigde, moest ik allereerst op zoek naar een nieuwe baan. Mijn baan als secretaresse bij een woningbouwbedrijf had ik opgezegd en ik besloot mij in te schrijven bij meerdere uitzendbureaus in Zaandam. Van een collega had ik gehoord dat er voldoende vacatures zouden zijn in Zaandam, dus ik maakte mij dan ook geen zorgen.

Ik schreef mij in bij het eerste uitzendbureau dat ik tegenkwam en maakte een afspraak voor een intakegesprek. In dat gesprek wilde men weten wat mijn competenties waren en er werd gelijk gekeken of er wellicht al passende vacatures zouden zijn.
Na één week werd ik gebeld door een vriendelijke intercedente. Zij vertelde me dat er een leuke vacature vrij kwam een school in de buurt van Zaandam. Ik werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en het klikte gelijk met mijn nieuwe werkgever. Binnen twee weken was ik weer aan het werk als secretaresse.
Ik heb het contact met het uitzendbureau destijds als erg prettig ervaren. Natuurlijk bofte ik dat er destijds genoeg vacatures Zaandam waren.