Op zoek naar een accountant in Tilburg

Twee jaar geleden besloot ik voor mezelf te beginnen. Dit was de grootste en meest onzekere stap in mijn loopbaan. Vanwege de economische crisis dacht ik als freelancer, of ZZP’er zoals dat in belasting termen heet, een betere kans te maken op de arbeidsmarkt.

Ik beschouw mezelf, zonder valse bescheidenheid, als iemand die goed is op mijn vakgebied. Daarbuiten, op het gebied van jaarrekeningen, zaken rond belastingen en de noodzakelijke administratie, ben ik minder bekend. Het zoeken naar een goede accountant was dan ook een van de eerste dingen die ik deed. Aangezien ik zelf woonachtig ben in Tilburg, ben ik logischerwijs op zoek gegaan naar een accountant Tilburg.

Daar heb ik best even tijd in gestoken. Juist omdat alles zo nieuw voor me was, wilde ik iemand hebben waarbij ik me vertrouwd voelde. Via internet heb ik diverse accountants in Tilburg benaderd. Toen ik eenmaal de juiste partner gevonden had, viel er een last van mijn schouders en kon ik me volledig richten op de kerntaken van mijn jonge bedrijfje.