Wat gaat er allemaal schuil achter verhuur feestmateriaal?

Nog niet zo heel lang geleden had ik een hele leuke ervaring met het huren van verschillende feestmaterialen. Mijn ouders kregen een groot feest omdat ze dertig jaar getrouwd waren. Als verrassing hadden mijn zusje en ik een groot feest georganiseerd waar alle vrienden en familie zouden komen. M’n ouders wisten echt van niks! We wilden het feest gewoon in het vrij ruime huis van mijn ouders houden. Hierdoor zouden we wel het een en ander zelf moeten regelen. Van te voren zochten mijn zus en ik op internet uit wat we het beste konden doen.

Er bleek een hele wereld schuil te gaan achter verhuur feestmateriaal. We bestelden een biertap, grote opblaaskussens en nog een aantal grappige discolichten. We lieten de spullen de avond daarvoor op het adres van de buurman bezorgen. Die was ingelicht en bereid om de spullen eventjes voor een nachtje op te slaan. De spullen werden netjes op tijd geleverd en twee dagen later ook weer opgehaald. De prijzen vielen trouwens reuze mee. Het was een hele mooie verrassing!