Zeildagtocht.nl voor de leukste bedrijfsuitjes!

Zoals jullie weten onderneem ik. Ik ben helemaal selfmade en dit is iets waar ik erg trots op ben. Alles wat ik bereikt heb, heb ik zelf gedaan. Natuurlijk heeft mijn personeel hier ook een grote rol in gespeeld en daar wil ik ze maar al te graag voor bedanken. Na het werk drinken we vaak nog wat en ik regel ook vaak bedrijfsuitjes. We zijn een keer met ze allen wezen bowlen en dit was erg gezellig. Ik wil binnenkort weer een bedrijfsuitje organiseren en ik weet nu al wat ik wil doen. Ik hoorde namelijk van een goede vriend van mij dat Zeildagtocht.nl de leukste bedrijfsuitjes organiseert. Ik ben toen zelf meteen naar de website gegaan en daar zag ik een erg leuk bedrijfsuitje. Het is namelijk super gaaf om met je personeel te gaan zeilen. Ik wist zeker dat mijn personeel dit leuk zou vinden en daarom heb ik meteen gereserveerd! Toen ik het aan mijn personeel vertelde was iedereen erg enthousiast.

Het was een geslaagde dag!

Inmiddels kan ik je vertellen dat het uitje super leuk was! Dankzij Zeildagtocht.nl hebben mijn personeel en ik echt een top dag gehad. Ik ben ze hier dan ook erg dankbaar voor en ik kan je vertellen dat het een echte aanrader is! Kijk anders zelf even op de website!